fredag 30. desember 2011

Nytt år, ny klänning

Efter att ha intagit fyra koppar kaffe så är jag nu klar för dagens utmaningar. Inte så många antar jag, men jag ska sy färdigt min nyårs-klänning, en mörkgrön skönhet med organza som jag tror blir mycket fin! Har gjort om ett Vouge mönster, samma som jag använde till en svart sak som ni kan se här.

Samma insnitt fram på nederdelen, men med en annan urringning fram och bak.



Ska självklart försöka få en bild med den på, på nyårskvällen!
Har inte bestämt än hur jag ska göra med håret... Fingerwaves? Pincurls?

Vad ska ni göra på nyår?

onsdag 28. desember 2011

Jul jul, strålande jul

Har haft en skön, lugn julhelg hemma hos Joachims moster, med kusiner och bestemor. Massa fina julklappar blev det!

Nu laddar vi upp till nyårs firande som i år blir hemma hos Marianne och John i deras nya fina våning. Dom var ju hos oss i fjor så vi blev bjudna till dom i år. Synd bara att Caven är stängt, men förhoppningsvis har vi en hemlig fest att gå till, efter fyrverkerier och bubbel... ;)

God jul och ett gott Nytt År alla fina människor!

torsdag 15. desember 2011

Snön ligger blöt på marken och vi halkar runt som bambi på is

Min rygg är fortfarande paj, och jag går fortfarande hemma. Men idag ska jag in till Oslo för en gångs skull.
Mitt sociala liv är lika med noll nu för tiden så idag ska jag först få mig en manikyr, och efter det möta Emma på lite shopping och kaffe och lite senare träffa Jessica, som är gravid! Spännande! Känns som det är otroligt många runt mig som fått bulle i ugnen, och på bl a facebook ser man profilbilder med stora magar och dom är så himla fina!

Det är isgata utanför, det regnar och fryser på om vartannat. Det suger, för man är livrädd att ramla och slå ihjäl sig. Funderar starkt på att införskaffa pensionistbroddar.
Men man kan iaf vara fin på håret, även om det är kallt, det är vinter och årets mörkaste tid.


Elsa, vackra Elsa

Tänkte dela med mig av min absoluta favoritblogg! Bloggen skrivs av en otroligt vacker kvinna, och att läsa hennes blogg ger mig mycket inspiration och jag blir så glad!
Hon verkar ha ett helt fantastiskt spännande liv och har massa vackra människor runt sig.
Hon har världens vackraste hår, som jag skulle kunna dö för, och hon har massa fina kläder, jag avgudar hennes grå vinterkappa...







Ibland väntar jag hela veckan för att krypa upp i soffan med en kopp kaffe på lördagen och bara njuta av alla bilder, mat-inspiration, alla vackra klänningar och ja. Ni kan ju läsa själva!
Damen heter Elsa Billgren och har sin blogg på Elle.se Ni finner den HÄR!

(alla bilderna är lånade från hennes blogg!)

lørdag 3. desember 2011

Lite färg här och där

Var hos frissan tidigare i veckan och bättrade på hårfärgen och klippte av en del. Hon klippte lite mer än vad jag räknat med, men det växer ju ut. Och när jag fixar till det så får jag faktiskt en ganska fin Marilyn Monroe-aktig frisyr!





I tilägg så har vi handlat färg till köket och hallen. Gick loss på köket tidigare idag. Härlig turkost och uppfriskande blev det! Här är första strykningen!


Nu ska vi in till Marianne och John som har inflyttningsfest i sitt nya hem! Ha en fin lördag!