mandag 30. juli 2012

skate in a skirt

Det här vill jag göra just nu. För det är så himla varmt ute, solen skiner som bara den och det är så härligt!



Så hade jag haft råd hade jag köpt mig ett par nya rullskridskor.
Jag kommer ihåg mina första, innan rollerblades-perioden.
Dom var gula, och röd-oranga med gula hjul. Just då i min 8-åriga värld var jag skitsur för att jag inte fick svarta med rosa detaljer. Som alla andra hade. Men idag, fyfasiken vad jag hade velat haft mina rullisar, som INTE såg ut som alla andras ;)

søndag 29. juli 2012

Cooking with knives can be dangerous

Igår kväll bakade jag en tårta, och vi skulle ha tacos. Mitt i salladshackingen åkte halva nageln av eftersom Jokke hade gått bananas med knivsliparen! Efter en stund insåg jag att jag inte kunde sträcka ut mitt finger, och vi tog en tur ned på legevakten. Som tur var hade det inte hänt nåt med nerver eller liknande utan bara ett stort öppet sår, så jag plåstrades om och fick med mig diverse såromläggning och en sjukskrivning. Klarade iaf baka klart tårtan så jag tröstade mig med den, och Cava :)


Något annat nytt är att jag valde en mörkare rödfärg sist jag färgade håret. Ekstremt nöjd!
Den orange färgen var otroligt svår att hålla jämn, och med denna röda färgen behövde jag inte ens bleka min utväxt vilket var väldigt positivt då det sliter som tusan på håret...


Så nu e jag hemma några dagar, sen blir det husvagnen till A-bombers. Can´t wait! Alla fantastiska människor på samma plats!


onsdag 25. juli 2012

Torsby Country 2012

I helgen som var tog vi gamla forden upp till Torsby. Det skulle vara Bluegrass & Country festival, men måste ju erkänna att det gick mer i Rockabillyns tecken, vilket inte var nåt minus!
Vi bodde på flotta Hotel Örnen som var ett hus från 1906, och inrett i 30-tal.

 Regnet öste ner men vi var glada ändå!

 Laila och Tor-Arne var där!

 Sjukt pepp i väntan på konsert!

 Fina Malin och fina Sandra!



 En glad fransman! Blev inbjudna till festival utanför Paris i september.

 Patrik var lika glad som alltid!






 På lördagen drog vi på loppisrunda i Östmarken. Var innom 5-6 loppisar och tokfyndade grejer!
Sen stoppade vi på Elvis-cafét "Memphis". Vi var egentligen vrålhungriga och ville ha hamburgare men fick nöja oss med amerikanska våfflor.

 Mange - coolaste kisen.





En fantastisk helg men gamla och många nya vänner. Vi ska absolut tillbaka nästa år, och om två veckor drar vi till Backamo och A-bombers. Åh så kul det ska bli!

lørdag 14. juli 2012

Long time no see!

Hej igen. Nu är det en stund sen jag var här och skrev av mig.
Pga den förbannade solen som vägrar att titta fram, och det har regnat ute i typ två veckor, så har inte humöret eller motivationen till att göra något överhuvudtaget funnits.
Idag tittat ÄNTLIGEN solen fram, jag har jobbat färdig för dagen, hunnit gå på vinmonopolet och var inne en sväng i bruktbutiken här på Årnes och kom hem med... Det här!



Tidningarna är från 1956 och 1957. Han hade flera i butiken med jag höll mig under -58.
Komisk artikel om hur man använder ett kylskåp.



Nu ska jag bara slappa. Jokke är och meckar med nån bil. (ovanligt) Så det blir Greys Anatomy-maraton så länge det är mans-fritt i huset.
Ha en fin helg!