fredag 20. mai 2011

17 maj brunch

17e maj är en speciell dag här i Norge. Det är nationaldagen och det firas med pompa och ståt, då det inte finns något annat normännen är mer stolta över än sitt eget land! Det och den förbannade brunosten. :)

Som inflyttad svensk i Norge, boende med en norrman och ja, jag känner mig ganska norsk, så vi var ju tvungna att fira vi också! En invitation från Eili och vi var där! Hon bjöd på en fantastisk buffé med hemmalagad pesto till pastan, oliver, tapenade, vegetarisk paj och massa annat. Jag bidrog med ost och kex. Namnamnam! Glömde ta kort på maten, men här är några bilder jag fångade under dagen!

Fantastiske Marianne

Och Eili såklart, som ställde upp i bunad!

Vår musiker Kim höll balkongen varm med sina toner, och vi sjöng med.

Flott!


Vi ramlade hemåt vid 20-tiden då det faktiskt var vanlig arbetsdag dagen efter. Det är så fantastikt att inse vilka underbara människor man möter på livets väg. Är så himla glad att jag mött er!

1 kommentar:

  1. Så fine bilder!!;) For en fantastisk 17. Mai feiring, utrolig koselig! I like måte.. rart hvordan livet er, folk man møter og folk som går. Passerer gjennom livet, men så har man de som virkelig betyr noe, som man holder igjen, ikke vil slippe, som man verner om;) De som beriker livet ens og gjør enhver sur hverdag til en fest!! Sånne som deg;) Glad i deg søta <3

    SvarSlett