onsdag 23. november 2011

Lata lockar

Idag skulle jag egentligen vara försökskanin åt min väninna som jobbar som frisörlärling. Det gälde inget drastiskt, bara fön och styling kurs, men kursledaren blev sjuk och hemma blev jag.
Men kände ändå att jag ville göra nåt med mitt hår. Går ju hemma varje dag med min dåliga rygg, vilket slutar med osminkat tryne och mjukisbyxor. Men efter att ha läst denna fantastiska blogg av två otroligt vackra flickor så ville jag prova Aimees hår tips på lazy pincurls!
Vi som håller på med dessa pincurls vet att det vanligtvis tar lite tid och jag har länge försökt hitta ett mönster i håret som passar min stora tjocka kalufs och det här blev allt över förväntan. Något jag inte har är läggningsvätska, och jag har ingen aning om vart man får tag på det, nån som har ett tips?
Jag använde iallafall bara lite hårspray innan jag tvinnade upp lockarna med fingrarna och satte fast med hårnålar/clips.
Håret var nytvättat och fönat till nästan helt tort. Ett tips från henne var att alla lockarna skal läggas fram mot ansiktet helt bak til delningen bak, vilket hon visar om ni klickar på länken till bloggen. Och något bra var att lockarna står "ut" istället för att ligga flata och fastpinnade mot huvudet, något som jag inte får till då mitt hår är så tjockt.


Såhär blev resultatet! Fint va?
Så kolla gärna in bloggen, dom har massa inspirerande inlägg om städer, kläder och butiker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar