tirsdag 26. april 2011

Han sa, Jeg elsker deg, jeg er så glad i deg og jeg elsker deg

Efter en stunds stillhet här på bloggen, och eftersom min mamma kollar varje dag för att se om det kommit upp nåt nytt så tänkte jag att det är väl dags att skriva en rad då!
Påskveckan gick så otroligt fort att jag inte kan fatta att vi vart lediga så länge! Jag skulle jobba två dagar, som blev till en eftersom jag lyckades stuka foten (igen!!) på onsdagsmorgonen.
Fick tid hos doktorn som tejpade ihop min fot som aldrig förr och den var faktisk bra på bara några dagar! Är fortfarande öm, men dom vanliga två veckorna på kryckor blev som bortblåst och tacka gudarna för det!
Vi har alltså tömt gårdsplatsen för skräp, linoleum golv och laminat. Golvet är slipat, köket är princip uppsatt, men i väntan på bänkskivan så är det itne så mycket mer vi kan göra där än dra kablar och ordna med ventilationen.
Annars har vi i helgen bara slappat, haft bestemor och gamlefar samt tante och onkel på besök, och det blev grillning och fika och en hel dag i solen varav kräftbrännan är på plats på min i vanliga fall likbleka hydda.

Hämtar stockar som ska bli ved. Blir griskallt på Årnes om vintern!

Jokke bygger trapp. Så stolt!

Rensat ogräs runt häcken

Och planterat ny häck. Orkade bara 13 plantor i kvällsolen. Bara runt 35 kvar...

Och den fantastiska solnedgången. Vackert från terassen!

Hittar inte kabeln till mobilen annars hade det blivit fler bilder. Längtar till vänner och familj kommer på besök. Midsommarfesten är planlagd och mor med man kommer i juni. Dock behöver vi bärhjälp framöver, denna eller nästa helg. ;)

3 kommentarer:

 1. Åh det blir ju toppen! Jag har oxå fullt upp, så bloggen får lida..men vad fan gör det?! vi planerar att besöka er i sommar, men när..det veti gudarna. Kläms nog in en helg eller så. Ha det bäst!

  Kussen

  SvarSlett
 2. Fantastisk kveldsutsikt fra terrassen! Det blir nok ikke dumt på sene sommerkvelder ;)
  Håper dere har hatt en super påske, til tross for mye hard jobbing i huset :)

  SvarSlett
 3. Så fint det blir!! Gøy:D Mye jobb, men det er det helt sikkert verdt!!! Bra foten er bedre;) Håper vi ser dere snart igjen, søta! Klem på deg <3

  SvarSlett