onsdag 31. oktober 2012

Ett fantastiskt Göteborg i oktober

Helgen som var spenderades i vackra Göteborg!
Malin och Magnus som var våra värdar är fantastiska människor och jag är så glad att vi träffat och lärt känna dom!
På fredagen var vi ute på stan på en liten shoppingrunda, och jag fyndade en ull-cape och en klänning på myrorna, och Jokke fick sig byxor. På kvällen efter att ha svullat taco hade vi lite kalas för Joachim som fyllde år, och gick sen på Halloweenparty på Röda sten, klubben Tip the velvet. Det var mexikanskt Day of the dead-tema, men jag var itne helt på utklädningsfronten, men Malin slog till med en sombrero!
Mange´s band Carl Casino and the Hardhittin´Dynamites skulle spela i Gbg för första gången och dom rockade loss! Tyvärr var det alltför dåligt ljud ur högtalarna...


På lördagen slappade vi, åt fantastisk brunch som Malin fixade, och dagen försvann ur våra händer. Vi hade planerat en lite lugnare kväll ute i Frölunda, på kulturhuset. Salongen hade gjorts om till en 40-tals klubb med bord med rutiga dukar, en bar. Dom hade ett grymt husband, men bäst av allt var The Western Toneflyers. Vi köpte en vinyl och fick den signerad av bandet, och jag vann en bok, Rockabilly lifestyle. Det är en svensk bok som "förklarar" den svenska rockabillykulturen.
Efter Frölunda tog vi oss till Andra långgatan för några öl. Allt var som vanligt i fina Göteborg, som när jag lämnade det för snart 7 år sen.
Enda en fantastisk afton!

 The Western Toneflyers HusbandetHela helgen totalt var underbar, men det är väl så det blir när man är i fantastiskt sällskap!

2 kommentarer:

 1. Høres og ikke minst ser ut, som dere hadde en fantastisk helg i Gøteborg!!;)

  SvarSlett
 2. Men gud, tack!
  Detsamma, vilka snyggingar!
  Alltså.. jag tror på dina lockar ändå! det komemr ge med sig ;)
  Kram

  SvarSlett