mandag 11. november 2013

Hej hej. Klappa gärna på mig!


Dom här två hårbollarna har nu flyttat hem till oss! Och dom är bara heeelt underbara!


 
7 månader är dom, alltså inte kattungar. Något som är skönt då vi slipper gå igenom lära sig kissa i lådan-prosedyren.
Dom heter egentligen Sander och Ludvig. Men känner att det inte helt passar, så vi suger lite på den karamellen. Dom är fortfarande så unga, att dom lyssnar inte när vi ropar namn ändå. :)
Hittade dom genom facebook, då FOD - Föreningen för omplasserade djur reklamerade att dom två små pojkarna behövde ett nytt hem omedelbums, (ägaren hade separerat, och fått ny bostad där djurholdning inte var lov) och vi har ju sett efter en katt en bra stund, men liksom inte hittat rätt.Vi hoppas att dom ska trivas bra, och det verkar som dom myser runt i huset. Leker samtidigt som dom tvättar varandra. Söta små tassar, långhåriga och fina. Tydligen vanlig långhårig huskatt, far okänd. Men förra ägaren trodde det var en norsk skogskatt.
Dom ska få lov att bli kastrerade om en månad eller två, och kommer förbli innekatter. Tror inte mitt hjärta hade klarat av att ha utekatt. Inte när vi bor så nära bilvägen!

Att dom är två känns bara skönt, då håller dom varandra sällskap medans vi är på jobbet. Går i samma kisse-låda, och kattmat är ju väldigt billigt faktiskt.
Jag som kattälskare, och uppvuxen med dom små långhåriga bollarna, är superglad! Och gubben är lika förälskad i dom som jag.
Kanske han älskade dom lite mindre när dom gick bananas på hans fot i morse. Inhandla idag: klosax och lekstativ. Själv vaknade man av att man blev nergosad av en mjuk kattnos!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar