tirsdag 28. januar 2014

En liten köks-uppdatering!

Så hääär fint ble det på köket! Älskar som sagt färgen. 

Och här är ju då nyinköpet! Ett gigantiskt amerikansk kylskåp! Får plats nästan lika mkt i det som det gamla, dock är frysdelen i kylen super liten, och fungerar inte optimalt. Men isbitar kan den la få innehålla! Kylskåpet heter Shelvador och har levt ett gott liv sedan 1947! Och fungerar fortfarande som en dröm!.
Lite osäker på vad "utdragslådan" nederst skal användas till. Känns som en grönssakslåda, men den håller ju rumstemp. Så blir väl potatis och sånt i den. 

Ena hyllan på väggen fick vara kvar (hade två innan).
Det lilla kylskåpet från 1958 kommer få fortsätta att fungera som öl-kyl, men fick flyttas till motsatt sida där det "gamla" kylskåpet stod. Där passade det perfa, då det är i samma höjd som köksbänken.Här är också vår fina köksgardin! Liiite för kort egentligen. Men den matchade iaf väggen! Gamla köksvågen passade också fint till färgen och får hänga kvar.
(i bakgrunden ses det "gamla" kylskåpet. 2006 ASKO retro kyl.)

Verkligen, JÄTTENÖJDA!
Nu ska det bara upp en stringhylla över det lilla kylskåpet, och den förbaskade elen ska ju dras. Så jag slipper kontakterna som ligger/hänger här och där.

4 kommentarer:

 1. love the old fridge! do you use it as a fridge? for sure it uses a lot of energy?!

  SvarSlett
 2. Yea, it suprisingly works perfect! We're struggeling a bit with getting the right temperature, with the small freezer in it, but it holds icecubes so thats good. I guess we just have to see when the electric bill comes! ;)

  SvarSlett
 3. Men vad fint! Gammal köksinredning är ju någonting alldeles speciellt, ett sånt kylskåp vill jag också ha i mitt framtida torp! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tack! Ja det är himla fint. Älskar klickljudet från när det öppnas, och stängs igen! Och varje gång motorn går igång, låter det som man öppnar en vinflaska. Jokke trodde jag hade egen vinfest på köket en kväll när jag höll på där. :)

   Slett