torsdag 30. januar 2014

Sunne - Indoor Country music festival del II

Lördagen startade med att gubben inte kände sig så bra. Trots att det var ett väldigt lågt alkohol intag kvällen före. Antar att det berodde på att stugan vi vaknade upp i hade en värme temp av finsk bastu-kaliber! Lång tid sen sista måltiden och få timmars sömn natt till fredag. 
Våran mysdag blev uppskuten några timmar, men när han piggnade till så tog vi bilen uppåt Torsby, mot Jätteloppis och Diner 45.
Gjorde några fina loppisfynd, men dom kommer i ett annat inlägg!
Diner 45. Himlans goda milkshakes. Men hamburgarna! Namnam! Som vår gode vän Magnus sa, "Lätt topp 3 bästa burgaren!" Kastade i oss maten.
Servicen var väl sådär, dom verkade väldigt stressade till trots för få bord, och vi var tvungna att fråga om vi kunde beställa efter en stund. Och när vi ätit upp och milkshake kom på bordet stod resterna från maten kvar hela vistelsen.  Men tydligen så är det alltid fullt där iaf. 
Men damen bakom bardisken som vände hamburgare var himlans trevlig!


 Buspöjkarna!

 Moonstompers!

 Camilla var extra glad att se Moonstompers!


 Hotelrumsfest med fåfyll igen.
 Fin är han, min kärlek.Skål!
Och såklart. Marti Brom. Vilken pipa! Och så snygg i röda klänningen med fransar! Fint folk i Vintage western outfit. Köpte en fin skjorta till gubben, av damen till vänster för 200 pix.


Kvällen avslutades med finska Mike Bell and the Belltones. Bra drag i salen, dock tror jag att många fått lite mycket under (skinn)västen så dom flesta var nog nere en våning og röjde loss på dansgolvet. 
Kunde ha önskat att det var lite mer folk, men ändå på nåt sätt skönt att inte behöva buffas och stångas med massa fulla människor.

Sen att lägga helgen Rockabilly Mayhem i Trollhättan samtidigt, var väl ett otroligt dåligt drag av festfixarna i Sverige. När så lite händer under vintern så går det väl att lägga med lite mellanrum så att man har möjlighet att gå på båda eventen.

Vi är nöjda med helgen trots allt! Nu längtar vi till sommarens upplaga i Torsby!

1 kommentar: