onsdag 27. oktober 2010

Lets go down memory lane

Bland min e-post finns en mapp, dit jag flyttar alla bilder jag skickar från min mobil till min mail. Jag kikade igenom den lite och där låg det minnen från tiden i Göteborg, en del från Växjö, med vänner från förr, några som jag har kontakt med idag, andra som försvunnit sakta med åren. Tänkte jag skulle visa några!


Blandad kompott följer:
På Pauze i V-Ö. En glamrockare ville låna mitt röda läppstift på toaletten.  

 Jag hade piercing i läppen en stund... ca år -05/ -06.

 I min lägenhet i Växjö. Rutiga hängslen tyckte jag var tufft.

Här är fina Anna. Vi satt i Vasastan med Nora och rökte tills vi storknade och pratade om Navid och gudarna, och ville att Navid skulle komma och strö lite socker på oss.
 Jag var väldigt lockig ett tag. Det tyckte jag var väldans vackert och jag saknar det. Jag saknar inte att behöva platta håret i 3 timmar för att få det rakt. Kan ha vart år -04

 Ett tag var jag väligt Indie. Här i min lya i Växjö. Lite ljusare, runt -06
Johan var min vapendragare i ur och skur. Jag har aldrig skrattat så mkt åt/med någon annan tror jag. Han saknar jag, den där j00n.
Jag jobbade på Hi3G Access ett tag och sålde mobiltelefoner till missnöjda kunder. Lockig i håret var jag.
 En sommar efter att jag flyttat tillbaka till Växjö, bodde jag med Anna och Nora i Linné. Då var jag väldigt ljus och hade lugg. Undrar vart den fina skjortklänningen tog vägen?

 Nora. Fina Nora, på en bakgata på ett ställe jag inte minns namnet på. Hennes gula klänning var supersöt!

Linda. Min kvinnliga vapendragare. Vi vankade på Honey, drack massa vitvin på Vasastan och på alla andra ställen längs med Avenyn. Hon ska ha barn nu, och har blivit vuxen. Tror jag :)
 När jag jobbade på 3 träffade jag Stimpa. Vi jobbade och bodde ihop ett tag och hade otroligt kul ihop, raggade karlar, drog på festivaler, solade solarium och gick på promenader.

 Ännu en kväll på Vasastan, på uteserveringen med filt, ihop med Nora denna kväll. Vi var mkt på Vasastan. Man säger ju inte nej tack till ÖL/CIDER/VIN 25 kr

I went down memory lane when i found some picturs in a folder in my email. Above you see some of my friends and me, living in Gothenburg and in Växjö, with alot of different hairstyles i noticed.

2 kommentarer: