fredag 15. oktober 2010

Lindy goes sweden

Idag, om kanske 2 timmar åker jag och gubben till Växjö. Han är inte lika begeistrad som jag, eftersom han ska få äran att köra i sex timmar.
Men det ska bli skönt att komma hem till famlijen lite, äta kroppkakor hemma hos moster, träffa mina brorsbarn, och helt enkelt inte va i Oslo över en helg.
Sigrid, en väninna som vanligtvis bor på Hawaii, är i Sverige just nu och drar hem på lørdagskvällen så ska jag in och träffa henne på lördag. Förhoppningsvis blir det väl lite shopping. Jag behöver nya vinterskor och ska inhandla lite smink eftersom det blir ganska mkt billigare i Svea än här i Noreg.
Ja man kilar väl in en sväng på bolaget me. Söndag fika hos pappa och sen blir det hem till Oslo igen.
Fullspäckad helg helt enkelt.

Vad ska ni göra i helgen?


This weekend me and my boyfriend is taking a trip home to sweden. Its gonna be dinner at my aunts place, im gonna meet an old friend and probobly som shopping aswell.
What are u guys up to this weekend?

3 kommentarer:

 1. Hopplahej!
  Vi ska först lämna sonen på kalas på lördagen, medans han är där så ska Tillis rida med grannens dotter som oxå har en shettis. Sen ska båda barnen sova hos farmor och farfar och vi ska nog sooova då. Förmodligen klämmer jag in en ridtur eller skogspromenad med hunden oxå, sen på söndag så SKA jag rida på fm och sen ska barnen hämtas och vi kör vanliga söndagstvätten med hela alltet (peta öron, klippa "klor" och så).. Kort sagt en vanlig helg ute i bushen. Ha det bäst i Växjö!!
  Kram

  //Helena & co.

  SvarSlett
 2. God tur, og kos deg masse! :)

  Vi skal på visninger for å finne et sted å bo...siden vi har solgt og har overtagelse allerede om en måned! (iiiks)

  SvarSlett
 3. Startet helgen med Bollywoodfest hos venner!! Hysterisk kveld med mange homoerotiske innslag av Bollywood sjarmører med kamel tå og sprutende champagne flasker fra.. Bra mannen holdt seg hjemme, sterk kost;) ahha Ellers er det Halloween forberedelser for fullt!! Getting in tha scary mood med div grøssere og skrekkfilmer;) Mannen har allerede fått det meste av kostymet på plass i løpet av helgen.. Jeg har de neste to ukene til å sette sammen noe passe grusomt:) Håper du har kost deg masse hjemme i Växjö!!

  SvarSlett