torsdag 6. januar 2011

En bättre dag

Ja, jag känner mig lite bättre idag. Kanske för att Joachim kom hem och pussade mig lite på sin lunch?

Men har inte gjort så mycket annat än suttit i mjuksibyxor och ett slitet linne i tre dagar, och inspirationen har vart sådär, med att klä på sig, fixa till håret osv.
I tisdags tog jag dock och rullade upp håret på kvällen innan jag la mig, och sov med det. Vaknade upp igår, borstade ut det och fick en fin 40-tals frissa! Det såg nästan ut som om jag hade gjort fingerwaves, men alltså bara skumrullar. Nu tog jag inga bilder på det, men jag kände mig lite gladare.

Idag har det snöat så det står härliga till, jag vill helst äga en heloverall och kasta mig ut, bygga snöigloos och göra snöänglar. Åka pulka och vara ca 5 år igen. But noo. Inga så varma kläder. Jag ska försöka gå ut och gå en runda iaf. Gå till butiken. Få lite frisk luft.

3 kommentarer:

 1. Jag har en sån!!! En overall alltså!
  Den är underbar! Eller vi har två faktiskt. Jula brukar ha billiga hyfsat bra, min är från hööks o är en ridoverall igentligen, men jag har den jämt.
  Kom hit en helg o få lite inspiration, eller vet du? Det kommer när du börjat nya jobbet, men ladda hela helgen med kärlek och vänner, mat o vin.. Och myyyys!! Snart är det vår och sommar och ljust länge om dagarna, men man måste hinna njuta av vintern med!

  Kramar Kussen

  SvarSlett
 2. Hei!

  Riktig godt nyttår og vel overstått jul! Det ser ut som dere har hatt mer enn nok å drive med. Oppusing og greier...

  Jeg håper du blir bedre snart. og det er som du sier, føler man seg bra, så går alt mye bedre.

  Ønsker deg en fortreffelig helg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Sv: Så koselig!!:) Fantastisk godt å kunne slappe av med en flaske rødvin eller en øl når fredagen kommer! Og bare vent til du er ute i jobb igjen;) Hahha tja, det blir kanskje litt mer rotete og mer pes, men det blir kjempebra for deg!! Endelig får du gjøre noe du har lyst til å drive med:) Gleder meg til å høre!

  Bra å høre at du føler deg bedre!! Hmmm vet hva du mener, får jo bare lyst til å løpe ut i den myke snøen og leke med den! Du får hoppe ut i snøen i det du har og drite i om folk ser rart på deg;)

  SvarSlett