mandag 31. januar 2011

Beautiful smile of Oslo

I lördags var jag hemma hos Eili på lite förfest, och gick därefter vidare till Mono för att möta upp Emma, Nike mfl. The Goo Men hade 10-års jubileum och firade det med en hejdundrandes konsert. Det var stage-diving med pulka utöver den "normala" stage-divingen, massa bra låtar från äldre, och nyare plattor.
Här är några få bilder från konserten, där ni även kan se Oslo´s vackraste leende. Mer behöver jag inte säga.

Emma


Nixie

Kvällen fortsatte på Lucky7 ihop med Jeanette, Gianna, Morten, Pero, Gjermund mfl, och runt 04 tog jag taxi till Caven (som oturligt nog just den kvällen hade sin bästa konsert på länge! Typiskt att man missade det!) och mötte upp min kära, Joachim, mfl! Bra kväll! Nästa helg blir det lugnt och stilla, och den 12 skal ett vännepar gifta sig, och vi skal gästa Ekebergsrestaurangen för att vittna denna kärlighetsförklaring!

3 kommentarer:

 1. Hei, og takk for besøk i bloggen min. Jeg er ikke så sikker på om min mor vil selge "Den Store Syboken", og dessuten så vil hun ikke få lov av meg. ;) Men jeg har sett den til salgs på finn.no med jevne mellomrom, så den skal ikke være umulig å få tak i. Lykke til med jakten.

  SvarSlett
 2. Takk for lørdan' søta!! Kjempekos å se dere igjen, bare synd du kom litt sent.. Ser ut som en fantastisk kveld:)

  SvarSlett
 3. Heia, har gitt deg en blog award jeg :)
  http://missmargaritas.blogspot.com/2011/02/blog-award.html

  SvarSlett