tirsdag 1. mars 2011

My baby got me a house. The house.

Har varit lite dålig på att blogga sista veckan, och det har med att göra att vi haft huvudena fulla med tankar här hemma. Med fjärilar i magen, och sena nätter med diskussioner fram och tillbaka, köpte vi idag alltså ett hus! Ja, hallå! Ett HUS!!
Allting har gått jättefort, men vi fick ansökan om lån klart tidigt i morse, och Joachim kunde då lägga bud, och vi fick det!
Huset är bara helt fantastiskt, men några små grejer som ska fixas, men inget stort. Vi vill båda ha ett nytt kök. Det är väl dock jag som kommer få spendera mest tid där. =) Och så måste takstenen bytas ut i framtiden och i tillägg vill Jokke ha ett garage.
Men bara den 50m^2 stora terassen runt huset är ju värt pengarna!  Tror det kommer spenderas många sena sommarkvällar där, med dofter från grillen och kall pilsner i handen!Annonsen kan ni se här för er nyfikna väsen. Jag tror att iaf några av er kommer spendera tid där i framtiden!

3 kommentarer:

 1. GRATULERER!!!:D Så kult!! Det ser kjempekoselig ut! Utrolig glad for at dere fikk oppfyllt drømmen om et hus på landet.. Vi kommer gjerne på besøk;) tjihi

  SvarSlett
 2. Veldig fint hus, gratulerer så mye! :)

  SvarSlett
 3. Grattis med huuuuuus :D
  Så moro!!

  SvarSlett