fredag 12. august 2011

A-bombers 2011 Old style weekend

Ja då var semestern över, eller, jag jobbade ju förra veckan med, men var ledig fredagen och hela helgen så då passade vi på att åka till Uddevalla i Sverige för årets Old style weekend, A-bombers!
Det var mycket folk i år, men den största skillnaden var att se hur bekväma alla har blivit, det var husvagnar och husbilar precis överallt, och mitt i allt det klämde vi in vårt hustält. Tyckte vi hade det ganska bra, det är ju helt enormt!
I år var det "inte lov" att ha bilen med sig inne på området, men det visade ju sig stämma sådär bra, för när mörkret kom fallande stod det parkerade bilar precis överallt. Men tråkigt när Sara och Richard hade tänkt att sova i vår bil, men dom fick gott och väl plats i vårt tält, så det gikk ju bra!
Med oss förövrigt var Sandra, Pia som fyllde 30 på lördagen, Susanne, Mari och Marthe. Självklart massa andra kända ansikten som Marea, Steinar mfl.

Ursäkta dålig kvalité på bilder, glömde kameran hemma och hade bara mobilen till hands!


Jag och Richard. Ursäkta min wet-look, regnet öste ner...

Kära Sara som inte vill va me på bild :)

Richard o Sara ville köpa bil, den här,
men R hittade inte tillräckligt med småpengar på marken så det blev ingen!


Sandra och Martin dansar för fullt, att dom orkade!

Och så min skäggiga karl, Joachim!

Ja vädret var verkligen skitdåligt, och det märktes på vårt nyimpregnerade tält, Tack XXL som gav oss den skitdåliga impregneringen som absolut skulle räcka till hela vårt tält! /Sprejade taket och det läckte som fan..
Men vi hade trevligt, jag som förmodligen blivit matförgiftat tidigare den veckan hade dock mindre trevligt med magont och illamående (som fortfarande sitter i...) Vi fick några timmar sol på lördagen då vi kastade oss ut från tältet och grillade, innan vi inntog festivalområdet på nytt.
Får se om det blir något nästa år. Tyckte hela grejen var dåligare annordnat än innan, dasspapper slut redan lördag morgon, - för att inte få lov att ha bilen parkerad på området när man ska sova i den, och strömmen gick på lördagsnatten ca 3-4 ggr, varav ett brott på över 20 min under sista konserten, och jag måste säga att jag inte kände igen ett enda band som spelade, och priset hade ökat till en 5-hunking.

Men tack för trevligt sällskap iaf! <3

1 kommentar:

 1. Hi!!
  You are a bartender?
  May I have some crown caps of your country?
  I would like to collect it~
  Cheers, theng~

  SvarSlett