søndag 28. august 2011

Prickar, syhörna och en Prymadonna

Var borta hos antikhandlar´n förra helgen och letade fynd. Kom över ett gammalt skrivbord i teak som jag tänkte passar perfekt hemma på övervåningen så jag har min egen plats med alla tyger, mönster, symaskiner och trådspolar.
Ska göra om lite där uppe så det blir lite mer organiserat, och riva ut vad nu den förra ägaren hade försökt sig på med det som ska likna en soffa, och laminatgolv som bara ligger där över den gamla linolium-mattan.


Och så vil jag ju välkomna vår eller, ja, min nya familjemedlem, Diana. Hon heter Prymadonna och kommer va en av mina nya bästa vänner!


Igårkväll efter jobbet så klippte jag ut mönster till en tröja med puffärm. Tyget ett jersey som jag inte hittar varunr på just nu, men vi har det hos Stoff & Stil, och även så mönstret!Idag ligger det här framme. Vad det ska bli får ni se senare.


Men eftersom vi ska ha gäster, Joachim´s mormor, och moster med man, på besök idag så får vi väl se om det blir någon tid över för nu måste vi städa här hemma. Joachim har stått upp och då är det väl slut på bloggandet för idag.


I bought a new desk for my sewing-area, and got a new friend, Diana, who is gonna help me when a sew my dresses and other stuff! The top with polkadots I sewed yesterday, and the stuff on the floor I will take care of later today. What it will be? You´ll see!

1 kommentar: