tirsdag 11. februar 2014

Som smålänning älskar man ju att köpa grejer billigt

Lördagen i Sunne för några veckor sen, bestod ju delvis av loppisrunda och Diner45-besök. Inte så mycket runda kanske, besökte en sk "Jätteloppis" som ligger typ utmed E45 mellan Sunne och Torsby i Värmland.
Här är några fina saker vi kom hem med!


Den gula formen/brickan/uppläggningsfatet! Passar perfa till nya köksfärgen! Och så har vi så få såna fat.. Den grågröna brickan bakom är köpt tidigare och kommer från Ikea, var tvungen att köpa den då det står Älmhult Småland på den *hemlängtan*
 

Kanske det största fyndet! Så strålande vacker. Betalade 60 spänn för den. Kommer hem och inser att den är signerad! En Sigvard Bernadotte - kaffekanna! Går för ca 1000-lappen på nätet. Gött kok-kaffe blire i den också! Score!Tjusiga tavlor! Olika motiv på teak-platta. Någon som har mer info om dessa hära?Och fina bruna glasflaskor med porslinskorkar? Var ba tvungen. Den ena var ruskigt smutsig inuti, medans den andra luktade hembränt. Note to self. Köp en flaskborste.

Kom också hem med hårkammar fr 50-tal men värdelösa då dom inte sitter bra alls i håret, och är alldeles för tunna för att få nåt fäste. 
Och så hittade gubben en spejsad sol-lampa. Så man kan sola fejset i vinter-halvåret. Eller bara ha som prydnad med sin boomerang-formade fot och röda fräcka lampa.
Också en rulle tapet som säkert räcker till ett hörn nånstans.

Dit ska vi tillbaka till sommaren. Var så ruskigt kallt därinne att jag inte ens kunde hålla i grejerna med vantar på. Brr. Men trevlig karl bakom kassan. Hittade ett superfint garderobskåp oxå. Men hade ingen plats. Varken i bilen eller hemma. *suck*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar