mandag 24. februar 2014

Veckan som flög förbi

Ja, den veckan här har varit mildt sagt annorlunda, mot mina vanliga soffliggarsökajobbtvättadiskastäda-dagar.
I stort sett varje dag, har jag varit ute i minst en timme och motionerat. Förutom fredag och lördag. Till min stora förtvivelse så halkade jag på nysnön i torsdags kväll, då vi var en sväng på soptippen med ett släp skrot från garaget. Detta resulterade i en lättare stukning/sträckning i foten. Något som jag är mer eller mindre van vid nu, då jag vrickar foten hit och dit.
Kände att jag ville bara ge upp. Varför ska jag slita så hårt, när allt ska gå emot mig?
Men, som tur var så har jag hållt hårt på kosten.
Det har blivit intensivt sneglande på bilder på instagram där man hittar personer som gjort samma resa jag ska igenom. Och när man får se resultaten som dessa viljestarka människor har fått, så kan man ju itne ge upp. Nej, jag blir superpeppad!!
Eftersom jag vet precis hur jag ska behandla min fot vid det här laget, så blev det bandagerat högläge i två dagar som visades hjälpte enormt. Idag hade jag inte speciellt ont i foten, och begav mig efter frukost ut i blåsvädret, med regnfracken på. Nu kom det inget regn, men herredundrandes vilken storm ute! Nästan total motvind hela vägen, vilket resulterade i 8,44km på 1:21:38. Lite långsammare än vad jag hoppats på, men var en hel del isiga vägar här och där som mina joggingskor inte gillade.

Lite bilder från veckan som gått iaf!!  Heja mig!


 Söndagens resultat-runda


Var på IKEA en sväng i lördags, i hopp om att få ta del av deras Limited Edition kollektion BRÅKIG. Och det var grejer kvar! Hörde att det sålde slut nästan med en gång på vissa ställen i Svea. Blev några rullar tapet, och det ni ser på bilden ovan. Koppar, skålar m.m. Himla tjusigt!Och så blev det ett glas rött på lørdagskvällen. ETT glas. Ja nä jag vet, kan nästan inte tro det själv. Hepphepp!


2 kommentarer:

 1. good luck for fight for fit!

  i think, the flea market here in berlin you wrote about in your comment might be 'mauerpark flohmarkt'. actually i don't like to go there. it's too busy, too touristy, too many handycraft stalls and too expensive. but once in a while you might find something totally awesome there. two years ago -in this time i was a tourist aswell- i found two little jackets from the 40s and got them together for 5 €. bargain!

  SvarSlett
 2. Oj vad du tränar och håller på! Själv måste jag hitta motivation för att gå upp för trapporna till min lägenhet! Du är så duktig!

  Och ja, det är samma kappa på bilden, fast nu utan päls. Jag ska försöka hitta någon snygg fuskpäls eller något snyggt tyg och dy på en krage, det känns så naket utan!
  Så tråkigt med långvikariatet men det kommer ny chanser. Jag har inte fått något nytt längre vik utan fortsätter som springvikarie och åker runt bland olika skolor från dag till dag istället tills något dyker upp! men det är skönt att inte jobba så mycket, då kan jag blogga mer!
  Ha det bäst, Kram!

  SvarSlett