tirsdag 16. november 2010

Stoff & Stil, here I come!

"Ser frem emot til å få jobbe sammen med deg, Linda!" sa Fred A. Løwe innan vi la på luren.
Igår var jag som sagt på arbetsintervju på Stoff & Stil, ett tygföretag som har butiker, eller snarare varuhus, i Danmark, Sverige och i Norge. Närmaste butiken har varit i Drammen och jag har länge velat åka dit för inköp av tyger till mina klänningar och byxor som skal sys ihop. Men nu ska dom alltså öppna i Oslo på Alnabru och jag har fått en minimum 90% anställning hos dom!
Jag blev bokstavligt talat så glad att jag började spruta glädjetårar och ringde med en gång till mor hemma i Sverige!
Så, idag ska jag säga upp mig från både Café di Roma och QBA.
Det var min tur nu. Jag är värd det här.
Nu kan saker och ting börja ordna sig. CSN skal betalas, skuld till mamma, mitt körkort skal tas och vi kan äntligen börja spara pengar, jag och Joachim.
Vi slipper vända på kronorna varje månad och kan börja leva, spara till vårt drömhus och ha en framtid där jag inte jobbar sena kvällar och helger och där jag faktiskt får lönen utbetalt när den skal enligt kontrakt.

Oh my, I cant wait!I got a new job at a fabric store, Stoff & Stil, here in Norway! We can now start thinking about our future, house, saving, drivinglicens and so on! Im so happy i accually started to cry when we hung up the phone with the call that told me I was hired! This is my turn, im so worth this!

1 kommentar:

 1. Fy fan vad roligt!
  Jag börjar ju nästan gråta själv ju!
  Jag vet hur det känns, känslan av att kretsen blir sluten liksom!
  Hoppas det blir precis så bra som du vill, eller ännu bättre! många grattiskramar och stort LYCKA TILL!

  KRAM Kussen/Helena

  SvarSlett